Narozeniny aspol

14.02.2010 13:17

Co je u nás nového?

Tak akce nám rychlostí blesku přibývají. Agiity se zatím moc neobjevují, Uvidím sama, jak to s agi bude, ale jsem na to taky celkem zvědavá.

Dogdancing omezovat rozhodně nebudeme, už se na tom pracuje :-). A které akce se tedy objevují zatím především v kalendáři? Jsou to výstavy. S kým, jak, co  Vás budu postupně informovat. Nudit se rozhodně nebudeme. Pár akcí již je v kalendáři.  A rubrika Úspěchy je již snad doplněna o vše, co tam patří.

 

Byly tady na hlídání dvě fenky, Q si společnost užíval. Zéfa to brala neutrálně, ale když k ní přišla Bree a vlípla jí pusu, tak se tvářila spokojeně. Konny byla nespokojená, ale ví, že s tím nic neudělá.

Ale, co je hlavní? Quesťáček oslavil 11.2 své 4. narozeniny. Už je to pořádný pes v nejlepších letech. Já jen doufám, že mu ten temperament nezmizí a hlavně, že ho bude využívat tak, jak má :-). Tímto ti tedy Quesťáčku přeji Vše nejlepší, hlavně to zdraví především na nožky, málo vyřvaných lidí, spoustu prohnaných aportků a kamarádů a kdo ví, třeba i nějakého parťáka do budoucna? Mám Tě moc ráda a nikdy bych tě nevyměnila i když tim občas vyhrožuju :D. Dostal dvě nové hračky a obě mu připadají naprosto užasně, mně už méně, kdo má ty skřeky furt poslouchat :D. Pamlsky a musím zmínit ještě Nikču, co mu navezla taky mňamky a prý je moc spokojený zatím s těma, které jsou načnuté :-)

Kromě toho jsme konečně nalezli parťáka na venčení, tak se polepšíme a nebudeme to tak flákat. Ale ono co dělat sami? V hromadě sněhu? v Zimě? :D.

Nové fotky naleznete zde a že jich není málo :-).