Po dlouhé době zase tadý

29.01.2010 19:03

Tak skoro po měsíci se zase hlásíme.

Momentálně moc neagilitíme, chci začít s Quesťíkem makat jen na malinkých překážkách a postupně pomalu kdyžtak zvyšovat.

Zato dogdancing se snažíme nezanedbávat a cvičit. Uvidím, zda to přinese nějaké ovoce.

Jistě jste si všimli nového vzhledu, na uvodu je i anketka, tak hlasujte :-). Nový kompletní plášť nemám na svědomí já. Kdo? To se brzy dozvíte v nové rubrice o nás- Děkuji. Taky aktualizovány výsledky...Nová rubrika o psovi, který s náma v podstatě již žije.

Jak bych shrnula rok 2009? Po fyzické strance žádný zázrak. Doufám, že to bude s těma nožkama jen lepší :-).

Ze sportu jsme se stali spolu se Zuzkou a Luckou Vícemistry české republiky mládeže ve družstvech agility, V dogdancingu ve dvojicích s Verdou a Jess 3. místo na MR v dogdancingu a zkoušku ZZO. Já jsem poznala Junior handling, uchovnila KKCHS a hodlám v tom tak nějak pokračovat. Také jsem měla pujčené na dogdancing dvě bezkonkurenční fenky. JH hodlám "rozjet" s "novým" objevem.

 

Rok 2010 vidím na mírné omezení závodního agility. Jsme v SA2 a Q dělají překážky 35 né uplně dobře. V dogdancingu by jsme se chtěly pohnout plnou parou vpřed :-). Plánujeme taky minimálně ZOP. A hlavně tu pěknou chuzi u nohy :-).

Jinak Quesťík neustále prochází povahovou změnou. Již tři roky se snažím o aportujícího závislého westíka. A s potěšením mužu říct, že snažení začíná přinášet ovoce. Je vidět i mírnej pokrok v povaze, ale "demetní" je furt(ano, sledování a kňučení na televizi, či počítač jakmile je tam zvíře ho pořád ještě nepřešlo :D A řeší hodně okolí, ale my se s tím vypořádáme. Možná bych chtěla zkusit ještě flyball, přemýšlím i nad coursingem.

Na rajce jsem přidala také další zimní fotky zde